Kalo tek përmbajtja ↓

Të Drejtat e Studimit (2020-2022)

 

 • UWC Adriatic – Duino, Italy (Need-based up to 100% scholarship)
 • UWC Atlantic College - Vale of Glamorgan, Wales (unfunded)
 • UWC Changshu - Changshu, China (Need-based up to 50% scholarship)
 • UWC Changshu - Changshu, China (Need-based up to 75% scholarship)
 • UWC Costa Rica – Santa Ana, Costa Rica (Need-based up to 50% scholarship)
 • UWC ISAK Japan - Japan, Karuizawa (Need-based up to 90% scholarship)
 • UWC Maastricht – Maastricht, Netherlands (Need-based up to 50%)
 • UWC Maastricht – Maastricht, Netherlands (Need-based up to 100%)
 • UWC Mostar – Mostar, Bosnia and Herzegovina (Need-based up to 75% scholarship)
 • UWC Mostar – Mostar, Bosnia and Herzegovina (Need-based up to 25% scholarship)
 • UWC Robert Bosch - Freiburg, Germany (Need-based up to 100%)

Të gjitha ofertat kërkojnë që familjarët të ngrenë fonde për të përballuar shpenzimet personale si për shembull udhëtimin deri në shkolle dy herë në vit. Këto shpenzime shtrihen midis shumës 3,500 euro/vit për bursat që bazohen në nevojat financiare të aplikantëve dhe 42,000 euro/vit për bursat e pjesshme ose të pafinancuara. Për çmimet e çdo kolegji UWC mund të vizitoni faqet e tyre individuale.