Kalo tek përmbajtja ↓

Aplikimet janë hapur!

Aplikimet për UWC Albania 2018-2020 janë hapur! Këtë vit UWC Albania do të përzgjedhë dhjetë studentë për të shkuar në Kosta Rika, Amerikë, Itali, Hollandë, Kinë, Bosnje dhe Herzegovinë dhe Svalizandë! Mesoni më shumë duke shkuar në këtë faqe. Aplikimet mbyllen ne daten 19 nëntor 2017 në mesnatë.