Kalo tek përmbajtja ↓

Te Drejtat e Studimit 2024-2026

Të drejtat dhe ofertat e studimit për ciklin 2024-2026

Këto kolegje ofrojnë bursa për studentët Shqiptarë vitin që vjen. 

UWC Adriatic, UWC Mostar, UWC Changshu dhe UWC Dilijan.