Kalo tek përmbajtja ↓

Bëhu vullnetar!

Puna e UWC Albania zhvillohet 100% në mënyrë vullnetare dhe çdo vit kërkojmë vullnetarë për të na ndihmuar me një shumëllojshmëri aktivitetesh. Nuk është e nevojshme të jeni ish-student i UWC për t'u bërë vullnetar. Na shkruani tek info@al.uwc.org nëse doni të na bashkoheni!