Kalo tek përmbajtja ↓

Rezultatet e përzgjedhjeve 2018

 

UWC Albania përmbylli përzgjedhjet për studentët e ciklit 2018-2020 në shkurt 2018, pas një procesi aplikimi që zgjati katër muaj dhe përfshiu 35 ish-studente të UWC nga Shqipëria dhe Europa. 

Të gjithë aplikantët plotësuan një formular aplikimi i si dhe u intervistuan nëpërmjet telefonit dhe Skype nga 25 ish-studentë shqiptarë. Një grup më i vogël udhëtoi në Tiranë për një fundjave intensive me aktivitete, intervista, punë në grup - dhe shumë miqësi! - e cila rezultoi me përzgjedhjen e 13 finalisteve. 

 

 

Studentët e përzgjedhur 2018-2020

Ja lista e studentëve të përzgjedhur këtë vit per UWC: 

 • Bleron Nelaj (UWC Maastricht)
 • Gentiana Deda (UWC Maastricht)
 • Krinstinko Mato (UWC Adriatic)
 • Xhorxho Maca (UWC in Mostar)
 • Kenin Sharku (UWC in Mostar)
 • Endi Isufi (Waterford Kamhlaba UWC)
 • Stefi Topi (UWC USA)
 • Rejgis Muca (UWC Changshu China)
 • Sonja Mecorapaj (UWC Changshu China)
 • Ted Kurtaliaj (UWC Changshu China)
 • Gerard Binaj (UWC Mahindra College)
 • Joel Hallkaj (UWC Changshu China)
 • Viola Gashi (UWC AC)

Ja dhe lista e studentëve të cilet u përzgjodhën për të ndjekur kurset e shkurtra UWC në verën e 2018:

 • Dion Islami (Turkey)
 • Kiara Kapllani (Turkey)
 • Vasili Vreto (Belgium)
 • Ajdi Hasekiu (Austria)

I urojmë të gjithë studentëve shumë suksese!