Kalo tek përmbajtja ↓

Te Drejtat e Studimit 2023-2025

Të drejtat dhe ofertat e studimit për ciklin 2023-2025 do te komunikohen në Nëntor

Keto kolegje ofruan bursa per studentet Shqipetare vitin e kaluar. 

UWC Adriatic, UWC Mostar, UWC Maastricht, UWC USA, UWC Li Po Chun, UWC Costa Rica, UWC Dilijan, UWC East Africa